Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Ontwerp, projectbegeleiding, productie en montage kunnen volledig door VRI interieur worden uitgevoerd. Dat heeft onder andere als grote voordeel dat we vanaf het ontwerp al rekening houden met de juiste balans tussen opdracht, budget en technische haalbaarheid. Onze werkwijze bestaat daarbij uit 10 stappen.

Als opdrachtgever wordt u nauw betrokken bij alle stappen. Op deze manier bouwen we samen aan het eindresultaat: een precies passend stijlvol interieur.

De werkwijze van VRI interieur bestaat uit de volgende 10 stappen:

Kennismaking en inventarisatie

Stap 1: kennismaking
U benadert VRI interieur ten aanzien van een interieurwens of probleem in een bestaande woning/pand of in een nieuwbouwplan waar u een oplossing voor zoekt.

Stap 2: inventarisatie
VRI interieur maakt een afspraak met u om de mogelijkheden, wensen, eisen, leefsituatie, gebruik van de ruimte, smaak en het budget door te spreken. De persoon waar u dit mee doorspreekt wordt tevens uw persoonlijke begeleider en aanspreekpunt tijdens het hele traject.

Stap 3: Programma van Eisen (PvE) en voorstel
Uw persoonlijke begeleider stelt op basis van deze afspraak en in overleg met u vrijblijvend een Programma van Eisen op en legt een voorstel voor de mogelijkheden, werkafspraken en een honoreringsvoorstel ter goedkeuring aan u voor.

Uitvoering door VRI interieurbouw

Stap 7: opdracht
Indien u akkoord gaat met de definitieve offerte gaan de meubelmakers enthousiast voor u aan de slag, begeleid uw persoonlijke begeleider het bouwteam op locatie voor de verbouwing en heeft deze afstemming met u over de voortgang.

Stap 8: vorderingen bekijken
Gedurende de bouw van uw keuken op maat of maatwerk interieur/meubel in de werkplaats van VRI interieur in Amerongen kunt u tevens de vorderingen komen bekijken. Wel is het handig hiervoor een afspraak in te plannen met uw persoonlijke begeleider zodat hier voldoende tijd voor ingepland wordt en wij u uitgebreid kunnen informeren over de stand van zaken en eventueel de laatste keuzes gemaakt kunnen worden.

Ontwerp en 3D visualisatie

Stap 4: Voorlopig Ontwerp (VO) en begroting
Bij goedkeuring van de werkafspraken en het voorstel gaat uw persoonlijke begeleider op basis van het Programma van Eisen aan de slag met het opstellen van het ontwerp en 3D visualisatie voor het interieur, maakt een schriftelijke toelichting inclusief begroting en legt deze wederom aan u voor ter goedkeuring.

Stap 5A: Definitief Ontwerp (DO)
U geeft goedkeuring op het Voorlopig Ontwerp. Naar aanleiding van uw goedkeuring stemt uw persoonlijke begeleider het ontwerp technisch af met de meubelmakers van VRI interieurbouw, verzorgt de werkvoorbereiding en stelt het Definitieve Ontwerp op welke tevens wordt voorzien van concrete aanbevelingen en een life moodboard met stalen van materialen en kleuren.

Stap 5b: wijzigingen in het ontwerp
U geeft geen goedkeuring op het Voorlopig ontwerp, waardoor het voorlopig ontwerp aangepast moet worden. Wijzigingen in het 3D ontwerp worden doorgevoerd tot een maximum van 3 uur. Indien de wijzigingen meer tijd in beslag nemen wordt dat vooraf met u besproken.

Stap 6: definitieve offerte
Op basis van het Definitieve Ontwerp en de materiaal- en kleurkeuze wordt een definitieve offerte opgesteld voor de volledige uitvoering van het ontwerp. Dit is, indien van toepassing, inclusief alle werkzaamheden van het totale bouwteam o.a.: stoffering, schilder, stukadoor, aannemer, loodgieter, elektricien, verlichting, meubels, etc.

Nazorg

Stap 9: oplevering
Uw persoonlijke begeleider van VRI interieur is tevens aanwezig bij de eindoplevering en neemt e.e.a. met u door. Bijvoorbeeld hoe bepaalde apparatuur gebruikt moet worden of tips voor het schoonmaken en onderhouden van uw nieuwe keuken en/of meubel.

Stap 10: alles naar wens
Enkele weken na de oplevering komen wij graag nog een keer bij u langs om te informeren of alles nog steeds naar wens is en eventuele deuren en laden na het eerste gebruik voor u af te stellen.

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more