VRI interieurbouw

VRI interieurbouw

VRI interieurbouw

VRI interieurbouw maakt exclusieve keukens en meubels voor onder andere (woon-)boerderijen, landhuizen en villa’s en is gespecialiseerd in landelijk wonen.

VRI interieur: specialist in landelijk wonen

Op basis van uw eigen ideeën wordt een passend ontwerp gemaakt. Hierdoor weten we zeker dat het volledig is afgestemd op uw eigen wensen.

U kunt bij VRI interieurbouw terecht voor een goed advies over materialen, (bewezen) constructies, meubelbeslag maar ook (inbouw-)apparatuur.

VRI interieur Amerongen werkplaats en auto

Voorbeelden of proefstukjes worden vooraf gemaakt en kunt u thuis op uw gemak beoordelen. Door het thuis te beoordelen heeft u altijd de lichtinval van uw eigen woning, maar kunt u het ook direct beoordelen in combinatie met bijvoorbeeld de (bestaande) vloer en de kleur van de wanden.

Details zijn op een tekening vaak lastig voor te stellen, maar op deze manier krijgt u al een heel goed beeld.

Meubel- en interieurspuiterij

VRI interieur meubel en interieurspuiterij

Onze werkplaats is tevens voorzien van een stofvrije meubel- en interieurspuiterij. Het spuitwerk kan bij ons uitgevoerd worden in strak hoogglans, maar u kunt bij ons ook terecht voor handgeschilderde meubel- en interieur- onderdelen met een landelijke klassieke uitstraling.

Zowel in kleurlak als blanke lak. De laksystemen die door ons worden toegepast zijn op waterbasis en op basis van 2-componenten.

Eigen montage

Omdat wij de montage en afwerking erg belangrijk vinden werken wij met een eigen montageteam van nette en enthousiaste medewerkers. Doordat wij de werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, houden wij de volledige controle over het totale project en kunnen wij garantie geven op een uniek en perfect eindresultaat. Goede service en bereikbaarheid, maar ook korte flexibele lijnen dragen bij aan de aangename werksfeer.

Mocht er, om welke reden dan ook, toch iets niet helemaal naar wens zijn… Laat het ons dan gewoon even weten en wij lossen het zo snel mogelijk voor u op.

Proefopstelling

In de montageruimte van VRI interieur wordt elke bestelde keuken of meubel 1 op 1 opgebouwd. Wij kiezen bewust voor deze aanpak omdat we vooraf en met zekerheid willen weten of alles klopt en mooi op elkaar aansluit. Hierdoor komen we bij het opbouwen bij u op locatie nooit echt voor verrassingen te staan.

VRI interieur proefopstelling keuken

Zodra uw keuken of meubel staat opgesteld nodigen wij u nog een keer uit om in de werkplaats te komen kijken. Hiermee heeft u een persoonlijke showroom, waarin u ook nog de allerlaatste detailwensen aan kunt geven. De opstelling wordt vervolgens gedemonteerd en bij u thuis precies zoals we hebben afgesproken weer opgebouwd.

VRI interieur proefopstelling keuken

In de proefopstelling is ook de door u gekozen apparatuur ingebouwd te zien. Hierdoor zijn wij er zeker van dat alles correct past en alle lijnen mooi doorlopen, en u krijgt al een beeld hoe het er bij u thuis uit gaat zien.

Een ander groot voordeel als de apparatuur al een keer uit de doos is gehaald, is dat we eventuele beschadigingen of andere onvolkomenheden tijdig ontdekken. Natuurlijk hopen wij dat dit niet het geval is, maar mocht het onverwacht wel zo zijn dan zou het erg vervelend zijn als we dit soort dingen pas zouden ontdekken als we al bij u aan het bouwen zijn.

Erkend leerbedrijf

VRI interieur erkend leerbedrijf Savantis
VRI interieur erkend leerbedrijf

Vakmanschap en gedrevenheid. Dat is waar het bij ons om gaat. Door het opleiden van jonge mensen in combinatie met een baan of stageplaats geven wij leerlingen in de praktijk een kans om kennis te maken met of opgeleid te worden tot het beroep van meubelmaker.

Het kenniscentrum SH&M en Savantis hebben VRI interieurbouw getoetst en erkend als leerbedrijf.

VRI interieurbouw logo

Moderne werkplaats

VRI interieur Amerongen werkplaats computergestuurd kanten aanlijmen op Hebrock AKV 3005 DK F

Onze moderne werkplaats van ruim 700m2 is voorzien van een uitgebreid machinepark waar de modernste machines en technieken samenkomen met ambachtelijk handwerk. Omdat de werkplaats is uitgerust met specifieke apparatuur kunnen we zowel enkele stuks maken, maar ook seriematig grote aantallen produceren.

VRI interieur ambachtelijk gereedschap

Kwaliteit in materialen

Keukens en badkamers worden bij VRI interieur NOOIT van decorspaanplaat gemaakt zoals nagenoeg alle fabriekskeukens en badkamermeubels. Voor alle vochtige ruimten, zoals de keuken en de badkamer, gebruiken wij watervast verlijmde berken multiplex met tweezijdig witte HPL als plaatmateriaal voor de kastrompen in plaats van spaanplaat.

HPL is een kunstharsplaat die vaak voor kunststof keukenwerkbladen wordt gebruikt, en is hierdoor stootvast, kras vast en bestand tegen vocht.

VRI interieur watervast verlijmde berkenmultiplex met hpl

Watervast verlijmde berken multiplex is duurder in de aanschaf, maar voorkomt het risico van vochtinwerking wat bij spaanplaat wel het geval is. Wij leveren u graag een proefstuk van het materiaal zodat u het ook zelf kunt beoordelen.

Door met materialen te werken zoals de watervast verlijmde berken multiplex durven wij te garanderen dat de kwaliteit zó hoog is dat een door ons gemaakte kastromp als basis een leven lang mee kan.

VRI interieur watervast verlijmde berkenmultiplex met hpl

Is de begroting niet helemaal passend binnen uw budget? Dan kunnen we eventueel wel bezuinigen door de keuken of het meubel wellicht wat eenvoudiger te maken. Bijvoorbeeld door een minder groot aantal laden toe te passen. Wij zullen echter niet kiezen voor het gebruik van kwalitatief mindere materialen om op die manier met het budget uit te komen.

Natuurlijke producten

VRI interieurbouw werkt samen met Grillo natuursteen en FMM terrazzo&beton om uw keuken of badkamer geheel in stijl en gebruikersgemak te voorzien van o.a. de mooiste werkbladen. Bijvoorbeeld in composiet, graniet, leisteen, marmer, basalt of keramiek.

VRI interieur Grillo natuursteen werkblad in composietsteen

Maar ook in terrazzo, beton of in verassende combinaties zoals terrazzo & beton of terrazzo & marmer.

VRI interieur FMM terrazzo keukenblad in beton
VRI interieur FMM terrazzo eiland in beton

Ook vloeren, vensterbanken, trappen, wanden, wastafels e.d. kunnen in dezelfde stijl en steensoort gemaakt worden. Informeert u gerust naar de vele mogelijkheden.

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more