Totaal interieur

Totaal interieur

Totaal interieur

Verbouwen is voor de meeste mensen best wel een complex gegeven en vooral erg spannend. Iets waar u in onze beleving behoorlijk tegenop kunt zien en wat ook best veel stress op kan leveren, zeker als u dit niet vaker heeft gedaan en het vaak naast uw werk of drukke gezinsleven “erbij” doet.

Maar hoe weet u dat u de juiste partij voor de klus heeft? Hoe en wanneer gaat u met al deze partijen gesprekken voeren en onderhandelen? Klopt straks het eindresultaat nog wel met wat u voor ogen heeft met al die individuele partijen? En hoe voorkomt u dat u met uw volledige gezin voor een langere periode op een “bouwplaats” moet wonen?

Wij zijn er van overtuigd, met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, u te kunnen helpen door middel van een totaal interieur:

ontwerpen, bouwen en uitvoeren volledig onder leiding van VRI interieur

U heeft hierdoor dus nog maar één aanspreekpunt voor de totale verbouwing en dit geeft in onze beleving veel rust in een toch al vaak hectische periode.

Wij zorgen er voor dat al uw persoonlijke wensen èn alle disciplines van de verbouwing op tijd bij elkaar komen en daarmee perfect op elkaar aansluiten. Vervolgens realiseren wij graag een precies passend en stijlvol interieur voor u.

Stijl interieur

Naast het gebruik van de ruimte kijken wij ook naar belangrijke stijlkenmerken zoals o.a. de profilering en panelen in (bestaande) deuren, doorlopende (hoge) plinten, vensterbanken van hetzelfde materiaal als het werkblad in de keuken en de volledige aftimmering van de woning. Zo ontstaat een stijl interieur.

Omdat uw interieurwensen vooraf al met de diverse partijen wordt doorgesproken en afgestemd bent u vaak ook nog eens voordeliger uit. Eventuele bijzonderheden of kritische punten kunnen hierdoor in de voorbereidingsfase en in het ontwerp direct al meegenomen worden en hierdoor wordt u niet achteraf met onverwachte zaken/kosten geconfronteerd.

Zo moeten bijvoorbeeld diverse partijen ingeschakeld worden zoals een bouwkundig architect, een aannemer, een schilder, een stukadoor, een tegelzetter, een elektricien, een loodgieter, iemand voor de stoffering, de verlichting, etc.

VRI interieur werkt in een andere volgorde!

Dit betekent dat het gebruik van een ruimte als uitgangspunt wordt genomen bij een verbouwing en er niet eerst wordt verbouwd en dan achteraf wordt gekeken wat dan nog de beste indeling is voor de ruimte.

Als het gaat om uw woon- en leef comfort kunnen wij ons voorstellen dat u hier liever geen concessies in doet.

VRI interieur werkt met een bouwteam van nette en enthousiaste mensen die bestaat uit een combinatie van eigen mensen en vaste partners. Doordat wij de werkzaamheden onder eigen beheer uitvoeren, houden wij de volledige controle over het totale project, de planning en zeker niet onbelangrijk het budget.

Door in een andere volgorde te werken voorkomen wij dat leidingen, elektra of zelfs muren eigenlijk op een verkeerde plek zitten. Of dat een raam of deur net op een onhandige plaats zit. Alles moet precies passen zoals u het heeft bedacht.

Met onze nuchtere en praktische instelling, goede service en bereikbaarheid (ook ’s avonds en in het weekend) maar ook de korte flexibele lijnen met één vast aanspreekpunt zorgen wij voor een aangename werksfeer tijdens uw verbouwing en kunnen wij garantie geven op een uniek en perfect eindresultaat.

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more