Stijl interieur

Stijl interieur

Stijl interieur

Naast het gebruik van de ruimte kijken wij ook naar belangrijke stijlkenmerken. Dit kunnen specifieke kenmerken van de woning zijn, maar ook door een bepaalde interieur- of materiaal stijl volledig door te voeren. Hiermee krijgt u eenheid en rust in uw woning.

Op deze pagina geven wij u enkele voorbeelden van een interieur in stijl.

Werkblad/vensterbank in  zelfde stijl

In deze keuken is de vensterbank van hetzelfde composietsteen gemaakt als het blad van de keuken. Omdat de vensterbank in dezelfde ruimte en dicht bij de keuken zit is het op deze manier geen storend of afwijkend onderdeel geworden.

Deuren, kasten en keuken in zelfde stijl

In sommige huizen zijn al diverse stijlkenmerken aanwezig. Bijvoorbeeld een bepaald profiel in de deuren, of een paneel wat erg aansprekend is. Leuke details om ook in de rest van het interieur en de keuken terug te laten komen.

Houten laden en keeplatten in zelfde stijl

Houten laden geven een zeer exclusieve uitstraling aan uw meubel of keuken. De houtkleur kan daarbij een mooi contrast of juist één geheel vormen met de kleur van het meubel of de keuken zelf. Ook deze details kunnen wij op een verassende manier terug laten komen in een stijl interieur.

Aftimmering deuren/kozijnen/sierlijsten

Vaak worden deuren en kozijnen vanuit de bouw van een woning redelijk standaard gemaakt en zijn in de meeste gevallen niet erg aansprekend of zelfs een storend element in uw interieur. Door ook de aftimmering van deuren en kozijnen op het interieur aan te laten sluiten ontstaat één geheel. Bij de aftimmering kunnen ook nog de sierlijsten van kasten of de lijst van de schouw/afzuiger op het geheel aangesloten worden. 

Wastafelblad/vensterbank in zelfde stijl

In deze badkamer is de vensterbank van hetzelfde composietsteen gemaakt als het blad van het wastafelmeubel. Daarnaast is de spoelunit van het hangende toilet in de vensterbank ingebouwd waardoor de vensterbank tevens functioneel is geworden.

Doorlopende plint in de kasten

Door de plinten door te laten lopen in de kast ontstaat één geheel en wordt de kast een vast onderdeel van de woning.

Glans nikkel knoppen van het fornuis doorgevoerd in overig meubelbeslag

Soms kunnen bepaalde details erg mooi zijn om ook in andere interieur onderdelen terug te laten komen. Zo is door deze klant gekozen om het detail van het fornuis, de glans nikkel knoppen en grepen, ook in de rest van het meubelbeslag terug te laten komen zoals: knoppen en grepen van de keuken- en kamer en suite kasten, maar ook de deurklinken en schuifdeurkommen.

Verschillende onderdelen in het interieur met dezelfde afmetingen

In dit totaal interieur zijn de onderkasten van de kamer en suite aangesloten op de afmetingen van de keuken. Zo hebben de kasten van de kamer en suite dezelfde plinthoogte als de plinten van de keuken en zitten ook de laden van de kamer en suite kasten op dezelfde hoogte als de bestekladen van de keuken. De lijst boven de laden van de kamer en suite kasten heeft dezelfde dikte, als de dikte van het keukenblad. Zo wordt alles meer één geheel en straalt tevens rust uit.

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more