Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden.

In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt.

Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen te gebruiken dan gewoonlijk kunt u de opbergruimte zo optimaal mogelijk benutten. Eigenlijk heel eenvoudig!

Voorraadladen voorkomen daarnaast dat u onnodig moet bukken of knielen om bij de voorraad te kunnen. Ook spullen die helemaal achteraan liggen, worden in de voorraadladen meteen gevonden omdat deze van bovenaf is te overzien. Het leegruimen van een kast met de spullen die vooraan staan omdat u iets nodig heeft wat achterin de kast staat is hierdoor niet meer nodig.

    1 Comment

  1. Wat een prachtige keuken! Weten jullie toevallig nog welke kleur en merk verf er op de achterwand van de keuken is gebruikt? Ik heb een keuken die hier erg op lijkt en denk dat deze kleur verf er heel mooi bij zou staan.

    Alvast heel hartelijk bedankt!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *