Apparatuur

Apparatuur

Wie bent u in de keuken?

U overweegt een nieuwe keuken of u wilt uw huidige keuken aanpassen, maar waar begint u als het om de juiste apparatuur gaat?

Onze tijd is schaars. U wilt zelf kunnen bepalen of u snel iets opwarmt in de magnetron of dat u op ‘ambachtelijke’ wijze uitgebreid gaat koken. Hier vind u alle informatie om u te oriënteren op de juiste apparatuur.

KITCHENAIDiNSPIRATIEHUISMIELE INSPIRIENCE
VRI interieur keukenapparatuur

Ontdek wie u bent in de keuken én welke keukenapparatuur daar het best bij past. Wilt u meer weten over het inspiratiehuis 20|20, het Miele Inspirience Centre of de apparatuur van KitchenAid? Laat ons dan weten dat u graag een afspraak wilt. Wij regelen het voor u of gaan, indien u dat wenst, met u mee! 

KitchenAid

Een compleet programma met professionele resultaten…

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat u als thuiskok kunt kiezen uit een ruim progamma van kookopties. Hiermee kunt u een persoonlijk, voor u gemaakt aanrecht creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken.

Inspiratiehuis 20 | 20

In inspiratiehuis 20|20 vindt u een zeer uitgebreide collectie van vijf toonaangevende merken op gebied van keukenapparatuur: Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en het kranenmerk Solitaire.

Inspiratiehuis 20|20

Hier ontdekt u alle innovaties op het gebied van koken en voedseltrends. De adviseurs van het inspiratiehuis begeleiden u graag in uw oriëntatieproces en kunnen u voorzien van vrijblijvend advies dat aansluit op uw levensstijl en wensen.

Proef, leer, kijk en doe vooral veel inspiratie op tijdens één van de vele kookdemonstraties, kookworkshops of evenementen.

Miele Inspirience Centre

VRI interieur Miele insperience centre

Bezoek het Miele Inspirience Centre, laat u inspireren en krijg vrijblijvend advies op maat, volg een kosteloze kookdemonstratie of meld u aan voor een kookworkshop.

Merken

Op deze pagina vindt u een selectie van apparatuurmerken die door VRI interieur geleverd en ingebouwd kunnen worden.

Door op het logo te klikken komt u op de website van het betreffende merk. Hier vindt u alle actuele modellen van de apparatuur.

Wij begrijpen dat het wellicht lastig kan zijn om zelf een keuze te maken uit het grote aanbod aan merken en type apparaten. Wilt u daarom liever geadviseerd worden bij het maken van een keuze voor uw keuken? Laat het ons dan weten. Wij helpen u graag.

KitchenAid
VRI interieur Asko
VRI interieur Neff
VRI interieur Miele
VRI interieur Liebherr
VRI interieur Novy
VRI interieur Lacanche
VRI interieur Gaggenau
VRI interieur Bos Fornuizen
VRI interieur Wolf
VRI interieur Bosch
VRI interieur Siemens
VRI interieur Quooker
VRI interieur Aga
VRI interieur Boretti
VRI interieur Falcon
VRI interieur Pitt cooking
VRI interieur Smeg
VRI interieur Franke
VRI interieur Falmec
VRI interieur ABK
VRI interieur Wave design
VRI interieur Reginox
VRI interieur AEG
VRI interieur Viking
VRI interieur Westahl
Caressi
VRI interieur Samsung
VRI interieur Itho daalderop
VRI interieur Gutmann
VRI interieur Doeco
VRI interieur Atag

Service en garantie

Heeft u een servicevraag over een bepaald merk apparaat? Op onze pagina service & garantie vindt u de telefoonnummers van de meeste merken en via de logo’s tevens een link naar de servicepagina van het betreffende merk.

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more