Zitmeubelen

Zitmeubelen

Zitmeubelen

Naast het maken van keukens en interieurs op maat heeft u bij VRI interieur ook de mogelijkheid om uw stoel, bank of barkruk in maatwerk te laten maken. Helemaal passend bij de stijl van uw nieuwe keuken of interieur.

Een stoel of bank die comfortabel zit en past bij uw situatie is erg persoonlijk. Daarom kunt u bij onze stoelen en banken diverse keuzes maken.

Zithoogte

Kiezen voor een specifieke zithoogte kan handig zijn voor stoelen aan een bepaalde maat eettafel.

Heeft u een doorlopend keukenwerkblad waar u graag aan zou willen zitten? Dan is wellicht een zithoogte van 65 cm gewenst. Terwijl bij een verhoogd barblad een zithoogte van 74 cm weer veel prettiger is.

Armlegger

Wel of geen armlegger? Bij bepaalde tafelhoogtes of tafelmodellen is een armlegger helemaal niet handig of passend. Een halve armlegger zou eventueel dan een optie kunnen zijn.

In het geval u lekker wil natafelen kan een stoel met een hoge armlegger juist wel weer erg comfortabel zijn.

Knopen

De rugleuning van de stoelen en banken kunnen worden voorzien van knopen. Hiervoor zijn 6 verschillende varianten beschikbaar waar u, geheel naar eigen wens en smaak, uit kunt kiezen.

Bekleding

Naast de stijl van de stoel of bank kan ook de bekleding een groot deel van de uitstraling bepalen. De stoelen, krukken en banken zijn daarom leverbaar in 6 stof kwaliteiten en 2 leer kwaliteiten. Zowel de uitvoering in stof als in leer zijn daarnaast in zeer veel verschillende kleuren leverbaar. Wij laten u graag de verschillen zien en voelen.

Poten

De poten van de stoelen en banken zijn in de basis van hout waarbij een keuze gemaakt kan worden uit 12 trendy kleuren zonder meerprijs. Voor de 4 kleuren New Antique geldt een meerprijs per stoel.

De kleuren van de poten zijn te beoordelen aan de hand van een kleurenkaart met daarop echte voorbeelden van de poten.

Stijl

Uw interieur heeft vaak ook een bepaalde stijl: landelijk, klassiek, modern, etc. Daar past niet iedere stoel of bank zomaar bij. U kunt daarom bij ons uit verschillende stijlen kunt kiezen.

Stoel Smart zonder armen

Stoel Smart met lage armen

Stoel Smart met standaard arm

Barkruk Smart met standaard arm

Bank Smart met lage arm

Fauteuil Emma

Hocker Emma

Bank Emma 2-zits

Bank Emma 3-zits

Fauteuil Willem

Loveseat Willem

Chaise longue Willem

Hocker Willem

Hocker Maxima

Stoel Ariane

Stoel Amalia

Fauteuil Hendrik

Fauteuil Paris

Stoel Leon

Stoel Nardy

Stoel Berend

Stoel Daphne met leuning

Stoel Daphne

Stoel Flair

Stoel Floor

Stoel Ken

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more