Vernieuwde website

Posted by in Blog | 0 comments

Afgelopen weken hebben wij op de achtergrond een aantal aanpassingen aan onze website gedaan en tevens enkele nieuwe producten aan onze dienstverlening toegevoegd.

VRI interieur vernieuwde website

De website is zowel in de inhoud als de navigatie aangepast. Wij zijn er van overtuigd dat wij u op deze manier nog beter kunnen ondersteunen bij de voorbereidingen van uw interieur- of verbouwplannen. Zo hebben wij beschreven waar u deze website voor kunt gebruiken en waar u zoal aan kunt denken bij interieur- of verbouwplannen. Een korte samenvatting van alle veranderingen aan de website hebben wij hieronder voor u op een rij gezet. Meer informatie over de nieuwe producten in onze dienstverlening volgt op korte termijn.

Wat is er veranderd?

Het hoofdmenu is uitgebreid met enkele opties, zodat u informatie sneller kunt vinden en het navigeren in de menu’s eenvoudiger is. Daarnaast is de lay-out op enkele punten aangepast en het allerbelangrijkste: er is een blog aangemaakt!

Via het blog blijft u op ieder gewenst moment van de dag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen VRI interieur. Hier kunt u onder andere zien hoe onze keukens en interieurs worden gemaakt, welke projecten we hebben opgeleverd en geven we diverse praktische tips voor het interieur maar ook voor goed onderhoud.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *