Vacature gedreven allround meubelmaker

Posted by in Blog | 0 comments

VRI interieur is een kleine, jonge en enthousiaste onderneming waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. VRI interieur is gespecialiseerd in het maken van exclusieve keukens en meubels / interieurs op maat voor met name de particuliere markt (villa’s, landhuizen en (woon-)boerderijen) en veelal in de landelijke stijl. De productie vindt plaats in de werkplaats van een voormalige boerderij in Amerongen. Montagewerkzaamheden vinden voornamelijk regionaal plaats bij de klant op locatie. Ben jij de  gedreven allround meubelmaker die ons komt versterken?

VRI interieur ambachtelijk gereedschap

Functie

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een zeer gedreven meubelmaker die echt allround inzetbaar is. Allround betekent o.a. het vervaardigen van interieurs en diverse soorten meubelen (voorbereiding), werken met diverse computer gestuurde machines (productie), het spuiten van meubelen en het monteren bij de klant (uitvoering).

Benodigde kennis

De meubelmaker heeft bij voorkeur een gerichte opleiding als interieurbouwer (niveau 3) gevolgd en wordt bij VRI interieur in de gelegenheid gesteld om verdere praktijkkennis en ervaring op te doen. Naast technische vaardigheden en handigheid vinden wij gedrevenheid en motivatie zeer belangrijk om ons kleine, kritische maar enthousiaste team te komen versterken. Alléén voor die medewerker hebben wij ruimte voor een baan, eventueel voor de langere termijn.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

De allround meubelmaker is in staat om werkzaamheden volledig zelfstandig en systematisch uit te voeren en is daarbij zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit, zorgvuldigheid en juistheid van de te verrichten werkzaamheden en wordt hier dan ook op aangesproken. De meubelmaker wordt geacht werkzaamheden met snelheid en op een logische en zeer efficiënte wijze uit te voeren.

Contactuele eigenschappen

De meubelmaker beschikt over een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsimago van VRI interieur naar buiten en naar klanten. Alle contacten binnen en buiten het bedrijf worden gewaardeerd.

Overige eigenschappen

De meubelmaker is enthousiast, heeft zeer veel doorzettingsvermogen en toont eigen initiatief / de bereidheid tot meedenken. In voorkomende gevallen en in overleg is de meubelmaker bereid tot een flexibele inzet in dagen en tijden en heeft daarmee geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wil je meer weten over het bedrijf en wat we zoal doen? Kijk dan even rond op deze site. Op de pagina http://www.vri-interieur.nl/toelevering-bedrijven/ staan alle machines vermeld waarmee de allround meubelmaker moet gaan werken.

Indien je serieus interesse hebt in deze leuke en veelzijdige baan met veel eigen verantwoordelijkheden stuur dan je CV inclusief motivatie naar Fred van Roomen, via info@vri-interieurbouw.nl.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *