Offerte

Offerte

Begroting / offerte

Het realiseren van een precies passend interieur begint bij het maken van een begroting. Deze begroting geeft een goede indicatie van de te verwachten kosten, waardoor voor u inzichtelijk wordt of dit passend is binnen uw budget.

Heeft u een voorbeeld van een stijl of sfeerbeeld wat u aanspreekt? Neemt u dit dan ook gerust mee. U kunt ook alvast in onze inspiratie bibliotheek kijken.

VRI interieur inspiratie

Werkwijze

Ontwerp, projectbegeleiding, productie en montage kunnen volledig door VRI interieur worden uitgevoerd. Dat heeft onder andere als grote voordeel dat we vanaf het ontwerp al rekening houden met de juiste balans tussen opdracht, budget en technische haalbaarheid. Onze werkwijze bestaat daarbij uit 10 stappen.

Als opdrachtgever wordt u nauw betrokken bij alle stappen. Op deze manier bouwen we samen aan het eindresultaat: een precies passend stijlvol interieur.

BEKIJK ONZE WERKWIJZE

Wat hebben wij van u nodig om een realistische begroting op te kunnen stellen?

Door ons zoveel mogelijk informatie te verstrekken kunnen wij een zo realistisch mogelijke begroting voor u opstellen voor het realiseren van uw maatwerk interieur, keuken of verbouwing.

Het is daarom handig als u informatie over de ruimte of de (nieuwe) woning waar het om gaat beschikbaar heeft. Daarnaast helpt het als u vooraf alvast nadenkt over uw wensen voor die specifieke ruimte en de typische activiteiten die u in deze ruimte wil gaan toepassen: wat moet er absoluut in de ruimte komen en wat moet u er in ieder geval kunnen doen?

Een plattegrond en foto’s van de huidige situatie zijn daarbij ook erg handig. Voor een nieuwe keuken kunt u tevens de checklist keukenplanning downloaden, dit helpt u om vooraf al over enkele zaken na te denken.

Prijs/kwaliteitverhouding

VRI interieur is een creatief maakbedrijf voor wonen en werken, waar een uniek ontwerp gerealiseerd wordt volledig naar uw persoonlijke wensen. Onze prijzen worden opgebouwd uit met name arbeid en materialen waarbij o.a. apparatuur, werkbladen, het hout, de plaatmaterialen en het meubelbeslag direct al zeer scherp en realistisch worden aangeboden.

VRI interieur werkt niet eerst met hoge prijzen om vervolgens weer enorme kortingen te geven. U krijgt van ons direct een eerlijke, transparante en uiterst reële prijs/kwaliteit verhouding. 

Graag wijzen wij u erop dat het vergelijken van prijzen ook voor een vertekend beeld kan zorgen. Vaak is niet alles inbegrepen, zijn er grote verschillen in afwerking en materiaalgebruik en kunnen wij als maakbedrijf, in tegenstelling tot (standaard) keukenzaken en woonmeubel winkels, de verlaagde BTW-regeling toepassen op de arbeid voor woningen ouder dan 2 jaar.

6% BTW REGELINGBTW OUDERDOMSVERKLARING

Wij geven om die reden dan ook altijd een persoonlijke toelichting op onze begroting zodat voor u inzichtelijk is waaruit deze is opgebouwd en welke materialen worden toegepast.

Lid CBM

VRI interieur is tevens aangesloten bij de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie (CBM). Door de CBM zijn algemene offerte-, leverings- en betalingsvoorwaarden opgesteld die u als klant duidelijkheid geven over aanbetaling, levertijd, levering, transport en garantie en maken onderdeel uit van al onze leveringen. Een exemplaar van de voorwaarden kunt u hier downloaden.

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more