Keuken donker eiken Elst

Keuken donker eiken Elst

Van alle gemakken voorzien

Keuken in donker fijn bezaagd eiken met composiet werkblad | ontwerp: VRI interieurstyling

Deze keuken is voorzien van eiken gefineerde fronten, welke vervolgens donker gebeitst zijn en afgewerkt met een transparante matte lak. Het eiken is fijn bezaagd, waardoor de zaagslag nog zichtbaar en voelbaar is en de keuken een mooie robuuste uitstraling heeft.

In de hoek van de keuken is een schap in de stijl van de keuken geplaatst. Daarnaast is het schap voorzien van twee dimbare spots waardoor er ook in de hoek van de keuken voldoende werklicht aanwezig is als de bewoners op het blad aan het werk zijn. Omdat de verlichting dimbaar is kan deze eveneens als sfeerverlichting dienen.

Bij de aansluiting van de werkbladen tegen het muurvlak zijn smetlijsten gerealiseerd. Dit vergemakkelijkt het afnemen van het blad zonder dat de muur daarbij vies wordt.

In de hoge kastenwand is in de middelste kast de vaatwasser op hoogte ingebouwd. Hierdoor kan deze met rechte rug in- en uitgepakt worden en is daardoor erg praktisch. De ruimte onder de vaatwasser is tevens efficiënt benut doordat er een voorraadlade is geplaatst.

De voorraadkast in de hoge kastenwand is tot 1.20m hoogte voorzien van uittrekbare voorraadladen. Dit biedt veel ruimte voor de voorraad, is overzichtelijk en is tevens met de bewoners afgestemd op de benodigde opbergruimte voor het hele gezin.

De schappen in de hoge kast zijn met hetzelfde donkere eiken afgewerkt als de fronten wat een mooie uitstraling geeft, ook als de kast geopend is.

De schouw in deze keuken is volledig vernieuwd waarbij de koker van de schouw en de koof voor het afzuigkanaal (links en rechts van de koker) in de grondverf zijn geïnstalleerd. Vervolgens zijn deze door de bewoners zelf gesaust in de gewenste kleur. In dit geval is het dezelfde kleur als die van de muren geworden zodat het mooi één geheel vormt. Liever wat meer contrast? Dan is het een optie de schouw juist in een andere kleur te sausen.

Het werkblad van 6 cm dik is gemaakt van composietsteen met een anticato afwerking, heeft een strakke randafwerking en loopt bij het raam door tegen het kozijn. Hierdoor is de oude vensterbank komen te vervallen en is er geen hoogteverschil en/of zijn er geen lelijke naden zichtbaar. Ook kan er op deze manier makkelijker schoon gemaakt worden achter de kraan.

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more