Home

Home

Standaard of precies passend?

Wij geloven in een precies passend interieur omdat de inrichting van uw woning of (thuis-) werkplek hierdoor heel comfortabel wordt. U kunt de ruimte praktisch en optimaal gebruiken en ook al uw persoonlijke wensen kunnen hierin verwerkt worden.

Wij zijn er van overtuigd dat als wij wonen en (thuis-)werken voor u comfortabeler kunnen maken met een praktisch en op maat gemaakt interieur u optimaal kunt genieten in uw eigen huis.

VRI interieur: landelijke keuken met houten laden
GEBRUIKSGEMAKFUNCTIESINDELINGPROEFRIT

Dus,… bent u het type persoon dat optimaal gebruik wil maken van elk onderdeel in de keuken? Kijkt u dan gerust bij onze praktische keukens voor tips en mogelijke oplossingen zoals bredere, hogere, diepere en volledig uittrekbare laden, handige kastoplossingen, op hoogte ingebouwde apparatuur, praktische indelingen, diepere aanrechtbladen en het creëren van nieuwe opbergruimte.

VRI interieur: totaal interieur verbouwing
VRI interieur: totaal interieur verbouwing
VRI interieur: totaal interieur verbouwing
VRI interieur: verbouwing keuken en bovenverdieping

Bent u er nog niet helemaal uit, maar bijvoorbeeld nog in een oriënterende fase? Dan zijn wij er van overtuigd dat wij u in ieder geval met deze website kunnen ondersteunen bij de voorbereiding van uw interieur- of verbouwingsplannen en waar u zoal aan kunt denken.

Ook de foto’s van de door ons gerealiseerde projecten kunt u daarbij gebruiken ter inspiratie. Zo kunt u thuis op uw gemak alles voorbereiden.

Wilt u toch liever begeleid en/of geadviseerd worden bij het maken van soms lastige keuzes? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u natuurlijk graag bij het vinden van een precies passende oplossing.

VRI interieurbouw Fred van Roomen
VRI interieur: kledingkast met Dauby knoppen en grepen
VRI interieur: maatwerk laden in kledingkast en Dauby knop en greep

Een huis waar u na een lange dag werken volledig tot rust komt, met uw kinderen veel plezier maakt, een groot deel van uw leven wil doorbrengen en waar u met uw familie en vrienden gezellig samenkomt.

Kortom, een huis dat van alle gemakken is voorzien en aansluit bij uw manier van leven: met een druk gezingsleven of juist naast het harde werken in uw baan of onderneming.

VRI interieur: houten bestekladen verstelbare indeling
VRI interieur: houten maatwerk laden in keuken
VRI interieur: houten maatwerk laden in keuken
VRI interieur: systeemladen in landelijke keuken

Of,… heeft u het zelf druk met uw werk en dagelijkse bezigheden maar heeft u wel plannen voor een verbouwing of wensen voor aanpassing van het interieur? Kijkt u dan gerust bij ons totaal interieur hoe wij u concreet veel werk uit handen kunnen nemen en invulling kunnen geven aan het hele project: van ontwerpen tot bouwen.

VRI interieur inspiratie

Heeft u overdag geen tijd? Geen probleem! Afspraken kunnen bij ons ook ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Gewoon bij u thuis aan de eettafel, zodat wij direct een indruk van de rest van uw interieur krijgen en de ruimte waar het om gaat op kunnen meten.

Als u liever naar VRI interieur toekomt, kan dat natuurlijk ook. Uw bezoek kan dan direct gecombineerd worden met een rondleiding door onze werkplaats. Hier kunt u dan met eigen ogen zien hoe en met welke materialen onze interieurs en keukens worden gemaakt.

VRI interieurstyling logo
VRI interieur: Amerongen werkplaats computergestuurde formaatzaag Altendorf F45 16

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more