3D visualisatie

3D visualisatie

Waarom een 3D visualisatie van uw interieur? 

Wanneer u gaat bouwen, verbouwen, renoveren, kopen of verkopen bent u vaak afhankelijk van bestaande tekeningen van een woning.

In de meeste situaties is dit een tekening in 2D en die zijn niet altijd even duidelijk omdat ze vaak moeilijk te lezen zijn. Een 3D plattegrond met een ruimtelijk bovenaanzicht kan hierbij meer duidelijkheid geven.

Rondleiding in de ruimte

Maar ook als u een nieuwe op maat gemaakte keuken of interieur overweegt. Met stalen en voorbeelden kunnen wij u uiteraard de diverse mogelijkheden laten zien.

Onze ervaring is, dat het toch best lastig blijft om er dan een voorstelling van te maken in het geheel en naar de werkelijkheid: hoe wordt het nou in het echt? Hoe ziet alles er bij elkaar uit? Hoe ziet het er in het groot uit?

In deze situaties kan een 3D visualisatie van het interieur u wellicht helpen: u krijgt meer inzicht in de afmetingen van een ruimte en u kunt beter inschatten welke indelingsmogelijkheden er zijn.

Dit geldt zowel voor uw bestaande interieur, voor een nieuw interieur of keuken of een combinatie tussen beide.

Al onze 3D visualisaties worden tevens uitgewerkt in een panoramaviewer: PaletteMOVE.

Hiermee kunt u heel gemakkelijk op een computer, maar ook op een smartphone of tablet, uw nieuwe interieur bekijken in de werkelijke ruimte waar het gaat komen.

U loopt er als het ware doorheen en kunt alle details bekijken, inzoomen, etc.

Bepaal kleur en materiaal

Een 3D visualisatie van uw interieur geeft duidelijkheid over het effect van bepaalde materialen, structuren en/of kleuren.

Zeker als u twijfelt tussen kleuren, structuren en/of materialen of het gebruik ervan op een groot oppervlak.

Life moodboard

Om een nog beter beeld te krijgen hoe uw keuken of interieur er uit komt te zien, werken wij naast de 3D visualisatie ook met een life moodboard.

Dit betekent dat wij een bepaald onderdeel van uw keuken of interieur, zoals een deurtje, helemaal in de kleur en afwerking maken zoals weergegeven in de 3D visualisatie.

Daarnaast wordt dit onderdeel voorzien van de door u uitgekozen knop en/of greep en eventueel aangevuld met een grote staal van de vloer of gordijnen.

Op deze manier kunt u de werkelijke uitstraling van het materiaal en de kleur nog beter beoordelen.

De onderdelen van het life moodboard kunt u tevens mee naar huis nemen, zodat u het kunt beoordelen in uw eigen huis. Want alleen daar heeft u de werkelijke lichtinval en dus een realistisch beeld van een kleur.

Maar ook als u de nieuwe meubelonderdelen wilt combineren met bestaande elementen dan kunt u dit alleen in uw eigen huis goed beoordelen. Indien u dit wenst, kijken wij natuurlijk graag met u mee.

Uw huis verkopen

Steeds meer potentiele kopers zoeken het huis van hun dromen op internet. Websites zoals Funda, Jaap, etc. worden volledig doorgespit.

Woningen worden daarbij vaak al beoordeeld op hun presentatie: staan de foto’s aan of niet? En wat is daar allemaal op te zien?

Een goede eerste indruk is daarom heel erg belangrijk om mensen te interesseren om uw woning daadwerkelijk te komen bezichtigen.

Naast mooie en professionele foto’s van het huis en het interieur kan een 3D visualisatie ook erg handig zijn bij de verkoop of aankoop van een huis.

De koper krijgt hierdoor veel beter inzicht in welke mogelijkheden het huis voor zijn/haar specifieke situatie heeft.

Zeker ook als er sprake is van achterstallig onderhoud of bijvoorbeeld een verouderd interieur. Niet iedereen kan daar namelijk even makkelijk doorheen kijken.

Tevens kan er een (promotie-) film in 3D gemaakt worden van uw te koop staande huis.

Gerealiseerde 3D visualisaties

Elk onderdeel in de keuken optimaal gebruiken

Posted by on 14:00 in Blog | 1 comment

VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg groot of praktisch qua indeling is zijn er met een maatwerk keuken zeer veel mogelijkheden. In deze keuken is elk onderdeel optimaal gebruikt en is er veel nieuwe extra opbergruimte gecreëerd door het werkblad dieper te maken, de laden volledig uittrekbaar en er is onder de spoelbak ook een lade met opbergruimte gemaakt. Door in uw keuken bredere, hogere of diepere voorraadladen...

read more

Keuken voorzien van alle gemakken

Posted by on 13:00 in Blog | 0 comments

Deze gezellige landelijke keuken hebben we mogen realiseren in een mooie boerderij in Elst (nabij Nijmegen). Het gezin leeft veel in deze ruimte van de boerderij, dus de keuken moest vooral praktisch zijn maar tevens van alle gemakken worden voorzien. De reeds aanwezige deuren in deze keukenruimte waren uitgangspunt voor de opstelling van de keuken. Een deur dient natuurlijk altijd goed en volledig geopend te kunnen worden, maar deuren bepalen daardoor ook de looproutes in de ruimte, waardoor de indelingsmogelijkheden in deze keuken redelijk...

read more

Sfeervolle keuken met i-cooking

Posted by on 14:19 in Blog | 0 comments

Deze sfeervolle keuken in landelijk moderne stijl is erg praktisch geworden door de indeling die is gemaakt. Met de robuuste eettafel in het midden van de ruimte nodigt het uit om gezellig met familie en vrienden aan te schuiven. De keukenruimte is nu een ruimte geworden waar geleefd kan worden, die van alle gemakken is voorzien en aansluit bij het drukke gezinsleven en het harde werken van de bewoners. De keuken is voorzien van diverse maatwerkoplossingen, zoals de servieskast in een nis van de keuken, de dubbele kasten met een groot deel...

read more

Meekijken in de “keuken” van VRI interieur

Posted by on 11:08 in Blog | 0 comments

In de afgelopen weken is Monique weer met het fototoestel op pad geweest om bij een aantal klanten foto’s te maken van de keukens en interieurs die we gerealiseerd hebben. Erg leuk om te zien hoe het er nu uit ziet, als alles in gebruik is genomen en aangekleed met leuke en gezellige accessoires. Zoals u uiteraard van ons mag verwachten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt als extra servicemoment. We informeren of alles nog steeds naar wens is nu de keuken volop in gebruik is, hebben waar nodig nog wat bijgesteld en bij...

read more

VRI interieur is genomineerd

Posted by on 15:55 in Blog | 0 comments

Ondernemersprijs 2014 In de Klepperman, de maandelijkse dorpskrant van Amerongen en omgeving, is bekend gemaakt dat VRI interieur genomineerd is voor de ondernemersprijs van het jaar 2014!  Uiteraard zijn wij heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘ondernemer van het jaar 2014’! Deze nominatie bevestigd dat onze persoonlijke en enthousiaste manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten en relaties. Langs deze weg willen wij al onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons gegeven...

read more